930 x122 grota rece

informare video

O NOUĂ MĂSURĂ PENTRU ȘOFERI LA INTRĂRILE ÎN PITEȘTI

O nouă măsură pentru șoferi la intrările în Pitești. 980.000 de euro, la atât este estimat un proiect de management al parcărilor din Piteşti pentru care Primăria vrea să obţină bani europeni.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Proiectul prevede instalarea a cinci panouri de informare video la intrările rutiere în Pitești pe care ar urma să fie afișate pentru șoferi numărul de locuri de parcare disponibile pe raza municipiului şi localizarea acestora.

De asemenea, proiectul include şi realizarea unui website pentru parcare şi aplicaţie mobilă (telefonie).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În prezent se lucrează la întocmirea proiectului tehnic aferent.

Rămâne de văzut dacă și când va fi materializat proiectul. Nu de alta, dar în ultimii doi ani, Primăria lui Cornel Ionică a vehiculat numeroase proiecte în spațiul public fără a le fi dus la îndeplinire. Unele sunt mult întârziate, în timp ce altele au fost abandonate.

Înainte de toate, însă, bine ar fi dacă Primăria ar face mult mai multe locuri de parcare, deficitul fiind mare.

Vă amintim că tot la intrările rutiere în Pitești Primăria vrea montarea unor totemuri (AICI, subiectul pe larg). (Foto: intrarea în Pitești dinspre autostrada A 1) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90