930 x122 grota rece

liceul ion cantacuzino

O NOUĂ SALĂ DE SPORT VA FI CONSTRUITĂ ÎN PITEŞTI

O nouă sală de sport va fi construită în Piteşti. Primăria Piteşti a lansat în sistemul electronic naţional de achiziţii publice (SEAP) licitaţia pentru construirea unei noi săli de sport în municipiu.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Aceasta va fi ridicată pe un teren din imediata apropiere a Liceului „Ion Cantacuzino” (fostul Sanitar), lângă piaţa Găvana. Sala va deservi elevii liceului respectiv.

Investiţia va fi realizată din fonduri de la bugetul local. Suma pusă la bătaie este de 1.535.871 de lei, fără TVA. Termenele de execuție vor fi stabilite după desemnarea firmei constructoare.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Primăria a mai făcut până acum o astfel de sală de sport doar pentru Şcoala „Ion Pillat” (fostă nr. 3). Alte şase săli de sport ar urma să fie construite cu bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90