New Profesional Consult 930 x 122

balotești

O stradă importantă din Pitești va fi modernizată! Investiție de 2.000.000 de euro!

O stradă importantă din Pitești va fi modernizată! Investiție de 2.000.000 de euro!

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

O stradă importantă din Pitești va fi modernizată, iar detaliile tehnice și costurile vor fi aprobate într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului care va avea loc la începutul lunii august.

Este vorba despre strada Balotești din zona cu același nume.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Lucrările prognozate vizează o lungime de 2,526 km. Practic, strada va fi refăcută în totalitate, de la covor asfaltic nou până la rigole, borduri și elemente noi de semnalizare rutieră.

Investiția se ridică la suma de 10.773.631 de lei, inclusiv TVA, adică peste 2.000.000 de euro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mihaela Pătrună spune:

    În sfârșit !!!
    Următorul pas este asigurarea transportului public. Copiii care locuiesc pe această stradă merg 30-40 de minute pe jos până la stația de autobuz. Sunt deja obosiți când ajung la școală.

  • Cris spune:

    Locuiesc acolo si m-am oferit voluntar sa le arat ce inseamna o strada modernizata/standardizata in occident dar nimic…La fel,intr-un mail acum cativa ani ai intrebam ce planuri au (in special cu fondurile UE),in ce an sau cincinal e prevazuta modernizarea si in ce consta.Au inceput sa-mi povesteasca de invest de la Lunca Argesului si altele de parca eu de alea intrebasem….Sunt sigur ca modernizarea asta nu va tine cont de tot ce trebuie si va fi de mantuiala,ca de obicei,de ex de pista de biciclisti si trotuar,desi este loc pana in gardul cetatenilor.Iar la transport nu visati ca un raspuns oficial primit tot pe mail zicea ca e prea ingusta strada.Doar vedeti ca nu-i intereseaza sa o largeasca ,sa modernizeze si exploateze spatiul public nefolosit care se afla intre actuala sosea si garduri si vedeti ce mastodonti de autobuze cumpara ei,ca nu au loc nici in statiile de bus din oras (sa fiti mai atenti si veti vedea ca raman jumatate pe prima banda si incurca traficul )!Din contra ,nu doar ca nu-i intereseaza sa faca ceva calumea ci chiar dau autorizatii unora sa betoneze la intamplare spatiul public (fara standard,norme) pt podete si alte spatii pt garat masinile (ca in curte nu mai e loc spatiul fiind luat ilegal de constructii cu procent de ocupare al terenului ce depaseste standardele,adica spre 100%).Si cand nu e loc suficient oricum le lasa in strada toata lumea cu risc de acident ca doar Politia nu le face nimic; e doar sa ia salariu nu sa faca si ceva pt siguranta noastra…Asta e nivelul romanului…Mergeti toti pe afara in concedii si unii chiar pe la scoli inalte dar nu invatati nimic(unii pe bani publici) !Nici cum trebuie facut nici sa cereti/impuneti altora cum sa arate…Slab oras si admunustratie a avut mereu PSD de cand e si asta chiar pt nivelul tarii,ca sunt orasele mai mici care le dau clasa(iluminat cu led ,programabil pe tel,facilitati pt nevazatori si habdicapati-treceri de pietoni,borduri,stalpisori,etc).Asa ca nu va bucurati…Se vor simti in continuare canalele cand veti rula cu masina de parca mergi pe drumuri facute acu 100 de ani….ca de ,trebuie sa castige lucrarea tot o firma nepriceputa a PSD ,din mafie !Care desigur nu va fi controlata ,nu vor exista exigente ,etc…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90