NOR CURIER 930X122

Curtea de Conturi

OFICIAL: PREJUDICIU LA PRIMĂRIA ŞTEFĂNEŞTI

Oficial: Prejudiciu la Primăria Ştefăneşti. Curtea de Conturi a dat recent publicităţii rezultatele controalelor pe care le-a făcut în 2017 în contul anului 2016 în comunele, oraşele și municipiile din Argeş.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Potrivit raportului, printre unităţile administrativ-teritoriale în care s-au înregistrat prejudicii se numără şi oraşul Ştefăneşti. Inspectorii Curţii de Conturi au stabilit că în 2016 la Primăria Ștefănești s-a înregistrat un prejudiciu de aproape 45.000 de lei.

„Au fost efectuate plăţi nelegale prin Casa de Cultură a oraşului în sumă de 40.433 de lei, reprezentând contravaloarea cadourilor acordate, în anul 2016, fără bază legală copiilor şcolari şi preşcolari de pe raza oraşului Ştefăneşti cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

Valoarea totală a abaterii constatate şi care se constituie în prejudiciu adus bugetului local este de 44.476 de lei (40.433 de lei plăţi nelegale şi 4.043 de lei majorări de întârziere).”

S-a dispus recuperarea integrală a prejudiciului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3