Donaris 930 x 122

centru de afaceri

Oficial, se construieşte un nou centru de „business” în Piteşti

Astăzi,10.01.2022, Primăria Municipiului Pitești a predat amplasamentul pentru obiectivul de investiții „Promovarea Spiritului Antreprenorial prin sprijinirea activităților de cercetare-dezvoltare în cadrul PITEȘTI BUSINESS HUB-PROSANT”, cod SMIS 124630.

Citiți și: PROIECT: UN NOU CENTRU DE AFACERI ÎN PITEŞTI

Executantul lucrărilor este Asocierea S.C. Valah Construct Grup S.R.L. (Lider) – S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (Asociat 2) – S.C. Advanced Structural Design S.R.L. (Asociat 3) reprezentată prin Lider de asociere S.C. Valah Construct Grup S.R.L., cu subcontractanții S.C. Argedava Construct S.R.L., S.C. Total Electroconstruct VG S.R.L., S.C. Elmas S.R.L., valoarea contractului fiind de 10.868.743,62 lei inclusiv TVA, pentru o perioada de execuție de 21 luni.

 

Citiți și: CENTRUL DE AFACERI AL LUI GHEORGHE BADEA CREȘTE VĂZÂND CU OCHII!

 

Prin acest proiect se va realiza modernizarea, reabilitarea și dotarea clădirii din Strada Frații Golești, nr.6, care aparține municipalității, în vederea realizării Centrului de business de tip „incubator de afaceri” BUSINESS HUB – PROSANT, destinat unui număr de minim 16 firme beneficiare din categoria IMM-urilor care vor desfășura activități de cercetare-dezvoltare din domenii identificate în Strategia Naţională de Competitivitate. Incubatorul de afaceri BUSINESS HUB – PROSANT se află pe o suprafață reabilitată de 2450 mp (teren), din care suprafața construită este de 776 mp.

 

 

Proiectul este finanţat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Componenta – 2.1.B. Incubatoare de afaceri.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441