caldura

OPERAȚIUNE LA BLOC ÎN PITEȘTI

Operațiune la bloc în Pitești. În perioada 18-20 septembrie 2017 în Pitești va începe operațiunea de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică în sistemul centralizat de încălzire. Anunțul este făcut de societatea de termoficare a municipalității piteștene, Termo Calor Confort.

Citiți și: Proiect de milioane la Pitești

Potrivit sursei citate, acțiunea este necesară pentru pregătirea rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2017-2018.

”Rugăm consumatorii Termo Calor Confort să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) care pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Citiți și: Piteşti: Anunţ important de la Termo Calor

Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilului sunt finalizate.”, transmite Termoficarea.

Data de la care va începe în Pitești furnizarea căldurii către cele 23.000 de locuințe racordate la sistemul centralizat de încălzire „va fi anunțată ulterior”, mai precizează societatea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441