New Profesional Consult 930 x 122

caldura

OPERAȚIUNE LA BLOC ÎN PITEȘTI

Operațiune la bloc în Pitești. În perioada 18-20 septembrie 2017 în Pitești va începe operațiunea de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică în sistemul centralizat de încălzire. Anunțul este făcut de societatea de termoficare a municipalității piteștene, Termo Calor Confort.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit sursei citate, acțiunea este necesară pentru pregătirea rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2017-2018.

”Rugăm consumatorii Termo Calor Confort să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) care pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilului sunt finalizate.”, transmite Termoficarea.

Data de la care va începe în Pitești furnizarea căldurii către cele 23.000 de locuințe racordate la sistemul centralizat de încălzire „va fi anunțată ulterior”, mai precizează societatea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90