EcoMoto 930×122

mos-craciun

Oraselul Copiilor se deschide pe 18 decembrie

Pitesti 19 noiembrie 2009.
Primaria Pitesti anunta ca intr-o luna se va deschide editia din acest an a Oraselului Copiilor. Acesta va fi instalat tot in parcul Strand si va putea fi vizitat de copii si parinti in perioada 18 decembrie 2009 – 8 ianuarie 2010. Pe adresa primariei Pitesti au sosit deja zeci de cereri din partea diferitilor agenti economici care doresc sa comercializeze aiai diferite produse ori sa monteze instalatii si parcuri de distractie. Taxele de chirie din acest an aprobate de catre consiliul local sunt urmatoarele: -comercianţii de jucării, articole de îmbrăcăminte sau produse alimentare vor achita o taxă de 1 leu pentru fiecare metru pătrat ocupat de taraba lor, zilnic;
-comercianţii care vor instala „parcuri“ de distracţie vor achita o taxă de 1 leu pentru fiecare 3 metri pătraţi de teren ocupaţi, zilnic, având în vedere că suprafeţele pe care ei îşi vor desfăşura activitatea sunt mai mari.
Tot cu ocazia sarbatorilor de iarna pe langa Oraselul Copiilor din Strand, pitestenii sunt asteptati si la patinoaraul natural din padurea Trivale, pe care municipalitatea il monteaza in aceste zile si care asteapta sa fie redeschis odata cu scaderea temperaturi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90