Donaris 930 x 122

reabilitare

TOPOLOVENIUL, CEL MAI TARE ORAȘ DIN ŢARĂ LA REABILITARE TERMICĂ

Mâine încep lucrările de construire a şarpantelor şi de reabilitare termică pentru primele patru blocuri de locuinţe dintre cele 23 la care se vor face astfel de intervenţii, acestea fiind ultimele blocuri rămase nereabilitate în oraşul argeşean Topoloveni. Astfel Topoloveniul va avea anul viitor toate blocurile anvelopate, declarându-se singurul oraş din ţară cu toate apartamentele reabilitate termic!

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Lucrările constau în construirea acoperişurilor de tip şarpantă, reabilitarea faţadelor, montarea de termopan la intrări, izolarea termică a subsolurilor şi înlocuirea tâmplăriei la ferestre (opţională).

Finanţarea lucrărilor se face prin programul de susţinere a eficienţei energetice instituit prin OUG 18/2009, contribuţia financiară fiind de 50% de la Guvern, 30% de la Consiliul Local şi 20% de la asociaţiile de proprietari.

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90