New Profesional Consult 930 x 122

bâlci

ORIBIL! BÂLCI HIDOS ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

În acest an Ziua Municipiului găsește Piteștiul mai urât ca niciodată. Cu spații verzi îngropate sub beton, cu arbori culcați la pământ, cu parcuri transformate hidos și străzi mizerabile, orașul arată rău.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Ca și cum nu ne-ar fi fost de ajuns proiectul de degenerare urbană, în aceste zile tandemul administrativ de groază Tudor Pendiuc – Cornel Ionică ne-a sufocat centrul orașului cu un târg de haine oribil. Iar oribil este un cuvânt mult prea blând pentru a descrie exact bâlciul schimonosit ale cărui corturi multicolore (albastre, albe, verzi, roșii), fiecare cu forma și dimensiunile lui, se întind, haotic, paralel cu magazinul Fortuna, de la Trivale către Piața „Milea”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În Piață, de la mirosul tare de haine din târgul improvizat treci printr-o perdea de fum la mirosul micilor care sfârâie pe grătarele comercianților adăpostiți sub umbrele de terasă, și ele fără o culoare standard.

Un alt bâlci, de această dată permanent, se află în pasajul pietonal subteran Griviței.

Ca să le sară în ochi trecătorilor, pantalonii, hainele, cămășile pe care le au la vânzare în magazinele din pasaj sunt scoase pe culoar de comercianți, ostentativ și enervant, agățate pe manechine din plastic. Spațiul de trecere, oricum nu foarte larg din construcție, devine astfel cu greu accesibil.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cetatean spune:

    Va deranjeaza faptul ca inca exista comert romanesc?? Vreti ca lumea sa mearga doar in malluri si supermarketuri?? Nu inteleg de unde atata ironie si ura in articolul asta…

    • Alt Cetatean spune:

      Astia de la acest ziar online detesta tot ce tine de Pitesti. Pentru ei orice e urat la Pitesti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90