930 x122 grota rece

padure

PĂDUREA TRIVALE, PROTEJATĂ – CÂT MAI AȘTEPTĂM?!

După cum v-am informat la timpul respectiv, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca Palmer, s-a aflat recent în vizită în județul Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Prefectul Cristian Soare a profitat de ocazie şi a readus în atenţie subiectul declarării pădurii Trivale din Pitești drept arie naturală protejată.

„Doamna ministru mi-a promis că după data de 20 august se va ocupa de acest dosar al pădurii Trivale şi va găsi soluţiile necesare. Este un demers la care ţin foarte mult, încă din primul meu mandat de prefect m-am implicat în acest sens. Sunt convins că în curând pădurea Trivale va fi declarată arie naturală protejată şi nu se vor mai putea face tăieri sau construcţii după bunul plac în zona respectivă!”, ne declară prefectul. Noi constatăm, însă, că și de această dată procedurile trenează și că nici Guvernul Cioloș nu pare interesat să protejeze pădurea Trivale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că de ani de zile autoritățile județene încearcă declararea pădurii Trivale (foto) din Pitești drept arie naturală protejată. Cel puțin deocamdată, fără succes. Inițiativa a fost reluată de actualul prefect de Argeș, Cristian Soare. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/padurea-trivale-arie-protejata-primul-pas. Dacă proiectul va fi aprobat de Guvern, în pădurea Trivale tăierile de arbori vor fi complet interzise.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3