EcoMoto 930×122

Arges

PAGUBE URIAŞE DUPĂ INUNDAŢII! E NEVOIE DE PESTE 100.000.000 DE LEI PENTRU REPARAŢII!

Guvernul a alocat pentru judeţul Argeş 12.000.000 de lei pentru reabilitarea unor drumuri şi poduri afectate de inundaţiile de la finalul lunii iulie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Conform spuselor lui Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, valoarea pagubelor înregistrate în urma viiturilor din acest an se ridică în Argeş la peste 100.000.000 de lei!

Tecău a anunţat că primăriile vor primi bani anul viitor de la Consiliul Judeţean în funcţie de modul în care se vor ocupa de curăţarea şanţurilor din localităţi, majoritatea acestora fiind înfundate.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Curăţarea şanţurilor va fi criteriu la distribuirea banilor. Nu mai acceptăm ca şanţurile să nu fie curăţate, căci iată ce se întâmplă! Calea ferată s-a rupt la Merişani deoarece acolo exista o proprietate privată pe care un şanţ a fost astupat, iar apa nu a mai avut pe unde să se scurgă!

De asemenea, trebuie să fie igienizate cursurile de apă. Numai pe pârâul Bascov sunt mii de metri cubi de lemne şi alte materiale.”, a spus astăzi Tecău.

O listă cu toate pagubele din judeţ a fost transmisă Guvernului care va aloca în perioada următoare şi alte fonduri pentru reparaţii, în funcţie de priorităţi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90