Donaris 930 x 122

Arges

PAGUBE URIAŞE DUPĂ INUNDAŢII! E NEVOIE DE PESTE 100.000.000 DE LEI PENTRU REPARAŢII!

Guvernul a alocat pentru judeţul Argeş 12.000.000 de lei pentru reabilitarea unor drumuri şi poduri afectate de inundaţiile de la finalul lunii iulie.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Conform spuselor lui Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, valoarea pagubelor înregistrate în urma viiturilor din acest an se ridică în Argeş la peste 100.000.000 de lei!

Tecău a anunţat că primăriile vor primi bani anul viitor de la Consiliul Judeţean în funcţie de modul în care se vor ocupa de curăţarea şanţurilor din localităţi, majoritatea acestora fiind înfundate.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

„Curăţarea şanţurilor va fi criteriu la distribuirea banilor. Nu mai acceptăm ca şanţurile să nu fie curăţate, căci iată ce se întâmplă! Calea ferată s-a rupt la Merişani deoarece acolo exista o proprietate privată pe care un şanţ a fost astupat, iar apa nu a mai avut pe unde să se scurgă!

De asemenea, trebuie să fie igienizate cursurile de apă. Numai pe pârâul Bascov sunt mii de metri cubi de lemne şi alte materiale.”, a spus astăzi Tecău.

O listă cu toate pagubele din judeţ a fost transmisă Guvernului care va aloca în perioada următoare şi alte fonduri pentru reparaţii, în funcţie de priorităţi.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441