Donaris 930 x 122

bazin

EXCLUSIV! BAZINUL OLIMPIC DIN PITEȘTI, ÎNCĂLZIT CU PANOURI SOLARE

Primăria Piteşti are în vedere construirea unei Săli Polivalente, cu fonduri europene, în zona stadionului „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Şi bazele sportive existente ar urma să beneficieze de investiţii din bani europeni (dacă proiectele vor fi acceptate la finanţare). Astfel, Bazinul Olimpic va fi alimentat cu energie produsă de panouri fotovoltaice și tot aici va fi adus un dezumidificator. De asemenea, baza de agrement în aer liber de lângă Bazinul Olimpic va beneficia de încălzire cu panouri solare, iar baza sportivă Prundu va fi reabilitată şi modernizată.

În plus, la stadionul „Nicolae Dobrin” vor fi acoperite câteva mii de locuri de la tribuna a doua, pentru a corespunde standardelor Federaţiei Române de Fotbal privind organizarea competiţiilor din eşaloanele superioare.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3