Donaris 930 x 122

bratianu

PARCAREA NESIMȚITĂ DE LA „BRĂTIANU”, SUSPENDATĂ

În urmă cu câteva zile partea pietonală de lângă micul parc de peste drum de Colegiul „I.C. Brătianu” (parc măcelărit în urma proiectului horror de așa-zisă regenerare urbană) a fost eliberată de autoturisme și redată, așa cum este firesc, pietonilor. Măsura a fost luată de conducerea Primăriei Pitești după articolul publicat de noi pe 14 aprilie 2016: http://epitesti.ro/administrativ-3/expo-parcare-de-groaza-in-pitesti-video/.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Rămâne de văzut, însă, cât va ține „minunea”. Nu de alta, dar, intervievat de ePitești, viceprimarul Cornel Ionică dă de înțeles că ar fi vorba despre o măsură temporară. „Am suspendat deocamdată parcarea în aceea zonă. Aşteptăm un aviz de la proiectanţii din Cluj care s-au ocupat de proiectul de reabilitare urbană. Dacă ei ne vor da acordul, atunci maşinile vor putea fi parcate acolo în continuare. Dacă nu, nu.”, declară viceprimarul, răspunzând unei întrebări care i-a fost adresată de ePitești.

Cert este că la data apariției articolului de pe 14 aprilie Ionică ne dădea o altă explicație: „Nu s-a intrat în parc, a fost doar puțin extinsă parcarea. În zonă era un blocaj rutier, nu puteam lăsa lucrurile să treneze. Fundaţia este din beton şi pavelele la fel, deci zona nu va fi afectată.”

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Știm că viceprimarul Cornel Ionică își schimbă (ciudat!) punctele de vedere mai des ca ciorapii. Nu ne surprinde. Sperăm, totuși, că decizia luată acum, una normală, pe care o salutăm ca atare, va rămâne permanentă și că povestea cu avizul așteptat de la proiectanți este doar o… poveste cu care viceprimarul încearcă să dreagă busuiocul și să iasă dintr-o situație proastă pe care chiar el a provocat-o.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90