Donaris 930 x 122

parcare

Parcari a la Brasov

Pentru cateva zile, o delegatie a Primariei Pitesti a fost plecata la Brasov. Principala misiune a delegatiei condusa de viceprimarul Cornel Ionica si din care au mai facut parte si secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu, si alti angajati ai Primariei, a fost aceea de a vedea la fata locului modul in care se aplica regulamentul de taxare a locurilor de parcare de la blocuri pentru locatari.

Un sistem similar se doreste a fi implementat in cateva luni si la Pitesti, modelul fiind inspirat chiar de la Brasov. „Am stat de vorba si cu autoritatile locale, si cu cetatenii, prin cartiere. Nu am prea auzit cuvinte de rau despre acest sistem.

Este clar ca la Pitesti trebuie sa mai punem destul de multe lucruri la punct, acesta fiind si motivul pentru care am mers la Brasov, sa invatam din experienta altora si sa o aplicam, adaptata, la Pitesti”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionica.

Proiectul privind parcarile de resedinta la Pitesti este inca in dezbatere publica, autoritatile locale asteptand in continuare propuneri si sugestii de la cetateni.

Deja au fost primite la Primarie sute de cereri din partea asociatiilor de proprietari privind inchirierea locurilor de parcare de la blocuri. Aceste cereri vor fi analizate in perioada imediat urmatoare implementarii proiectului de regulament care acum se afla in dezbatere publica si care inca mai ridica numeroase semne de intrebare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90