New Profesional Consult 930 x 122

etajate

PARCĂRI ETAJATE ÎN PITEȘTI

Primăria a luat decizia finală cu privire la parcările etajate care vor fi construite în acest an în Pitești cu bani de la bugetul local, parcări după modelul celei din orașul Mioveni (foto).

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Astfel, deşi în planul inițial de investiţii pentru 2016 figurau mai multe astfel de obiective, în proiect au mai rămas doar trei după consultările cu cetăţenii.

Cele trei parcări vor fi construite în Nord (lângă Şcoala nr. 14), în cartierul Craiovei (lângă Poştă) şi în zona Spitalului de Pediatrie. Toate vor fi la început parcări pe structură uşoară, metalică, urmând ca în funcţie de buget să fie transformate în anii care vin în parcări cu structură din beton.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Un proiect de parcare de acest gen la care Primăria a renunțat ca urmare a refuzului locatarilor din zonă viza blocurile turn de la complexul comercial Fortuna.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3