930 x122 grota rece

copii

3 ANI FĂRĂ ORĂȘELUL COPIILOR ÎN PARCUL ȘTRAND

După cum v-am mai informat, pentru prima dată în ultimii ani în Pitești Orăşelul Copiilor nu va mai fi organizat în Parcul Ştrand, ci pe un platou de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Măsura este valabilă, însă, nu doar pentru acest an, ci pentru trei ani de acum înainte. Conform normelor europene, nicio activitate aducătoare de venit nu poate fi desfășurată vreme de 5 ani de la semnarea contractului de finanţare într-un obiectiv amenajat cu fonduri europene. Ori Parcul Ştrand tocmai ce a fost modernizat cu bani europeni, contractul fiind parafat acum doi ani.

Comercianţii care vor fi prezenţi în Orăşelul Copiilor vor plăti taxe pentru ocuparea domeniului public, acestea constituindu-se în venit la bugetul local. „Orăşelul va fi amenajat în spatele tribunei a doua de la stadion. Este spaţiu suficient. Vor fi agenţi economici cu parcuri de distracţie, dar şi agenţi economici care vor vinde produse alimentare, jucării şi alte produse. Credem că este cel mai bun loc în care puteam amenaja Orăşelul Copiilor, pentru că atunci când a fost în Centru era prea aglomerat şi nici aspectul urbanistic nu era chiar în regulă.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90