930 x122 grota rece

parcul strand

PARCUL ȘTRAND, TOT MAI CĂUTAT DE PITEȘTENI

Parcul Ştrand, tot mai căutat de piteşteni. Parcul Ştrand a redevenit una dintre destinaţiile preferate ale piteştenilor, în special în weekend.

Citiți și: Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

Reabilitarea trenulețului și a locurilor de joacă și curățarea lacului au determinat creșterea numărului de piteșteni, mai ales familii cu copii, care aleg parcul Ștrand pentru petrecerea în natură a timpului liber.

În sezonul de vară, trenulețul are program în fiecare weekend: vineri între orele 11 și 20, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 10-20.

Citiți și: Pitești. Surpriză uriașă în Parcul Ștrand! Va fi de nerecunoscut

O plimbare cu trenulețul costă 5 lei pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani și 10 lei pentru adulți.

Investiţiile nu se vor opri aici, informează municipalitatea. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești are în plan amenajarea în parc a unor noi zone de atracţie, ca de exemplu terenuri de sport, care ar urma să fie amenajate din fonduri proprii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90