EcoMoto 930×122

2016

PARLAMENTARII DE ARGEȘ, ABSENȚI

La Consiliul Judeţean Argeș a avut loc astăzi dezbaterea publică referitoare la bugetul instituţiei pentru anul 2016, buget prezentat de președintele CJ, Florin Tecău.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Au fost prezenţi și aleşi locali și judeţeni, câțiva parlamentari şi prefectul Mihai Oprescu. De la dezbatere au lipsit, însă, majoritatea parlamentarilor judeţului. Au participat doar senatorul Şerban Valeca şi deputatul Gheorghe Marin, ambii de la PSD, și deputatul Mihai Deaconu, de la PND. Doar 3 dintr-un total de 16!

Oare unde erau ceilalți parlamentari de Argeș? În Parlament la muncă, la cumpărături ori la cafea? Sau unde? Problemele Argeșului sunt facultative pentru ei? Sau durerea lor în cot la adresa contribuabilului argeșean este acută?

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Amintim că bugetul de venituri al Consiliului Judeţean va fi în acest an de 343.000.000 de lei, iar bugetul de cheltuieli, de 378.000.000 de lei. Diferenţa va fi acoperită din excedentul anilor anteriori. Printre altele, 45% din buget va fi dirijat către asistenţă socială, 14% către transporturi, 8, 2% către învăţământ, 9, 3% pentru cultură, recreere şi religie și 4, 6% pentru sănătate. (Foto: antena3.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90