930×122 CAPRA 5

bani

PASAJUL DIN PRUNDU, ÎN BUGETUL PENTRU 2016

Primăria Piteşti a prevăzut în bugetul local aferent anului 2016 și bani în vederea realizării studiilor de specialitate pentru proiecte în privința cărora va cere fonduri europene.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Printre ele se numără şi proiectul de construire a unui pasaj rutier în cartierul Prundu, pe strada Lânăriei, peste calea ferată, pasaj solicitat de șoferi de ani și ani de zile și despre care se vorbește, fără folos până acum, din anii 90!

Pentru studiile necesare proiectului Primăria va aloca 1.000.000 de lei. Este una dintre cele mai mari sume prevăzute pentru așa ceva. Mai exact, doar în cazul viitorul nou pod peste râul Argeş Primăria are în vedere alocarea în 2016 a unor fonduri la fel de mari pentru studii şi proiectare: http://epitesti.ro/administrativ-3/bani-pentru-viitorul-pod-peste-raul-arges/.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Pasajul ar urma să fluidizeze traficul rutier în zonă, existând şi varianta ca el să înceapă de pe strada Basarabiei, să treacă peste intersecţia cu bulevardul Petrochimiştilor (foto) şi să ajungă dincolo de bariera de la calea ferată de pe strada Lânăriei. Rămâne de văzut dacă municipalitatea va reuși să atragă bani europeni pentru materializarea proiectului și în ce an vor începe și, respectiv, se vor încheia lucrările.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3