930×122 CAPRA 5

griviţei

PASAJUL GRIVIŢEI, ÎN REPARAŢII

Pasajul pietonal subteran Griviţei, care face legătura între zona centrală a Piteştiului (strada Griviței) şi strada Crinului, pe sub bulevardul I.C. Brătianu, a intrat în reparaţii.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, precizează pentru ePitești că lucrările vizează în principal înlocuirea cupolelor din sticlă (care prezintă un real pericol pentru trecători şi prin care şi plouă) cu cupole din materiale uşoare şi rezistente, din mase plastice, la fel cum s-a întâmplat şi la pasajul Magnolia.

Pe de altă parte, viceprimarul Cornel Ionică declară că municipalitatea ia în calcul pentru viitor posibilitatea de modificare a pasajului pietonal subteran Griviței. Suprafața pasajului ar putea fi redusă prin construirea unei noi ieșiri chiar în fața blocului turn în care se află Institutul de Proiectări, practic paralelă cu ieșirea de pe partea opusă, de pe strada Griviței. În atare condiții, s-ar renunța la actuala ieșire, care ar fi dărâmată. Ionică nu specifică, însă, clar care ar fi utilitatea unui astfel de demers.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Marea problemă a acestui pasaj este lipsa scărilor rulante, lucru care îi determină pe mulți pietoni să traverseze bulevardul I.C. Brătianu pe deasupra, pe partea carosabilă, printre mașini.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3