NOR CURIER 930X122

baza de agrement

PATINOARUL, LA BAZA DE AGREMENT TRIVALE

Primăria Piteşti este de-a dreptul asaltată de solicitări de la cetăţeni care vor ca patinoarul artificial de sărbători al municipalității să fie montat, ca și în anii precedenți, în parcul din pădurea Trivale, lângă Grotă, şi nu în incinta bazei de agrement de la intrarea dinspre Centru în cartierul Trivale, în zona terenurilor de sport, aşa cum vor autorităţile.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Oamenii spun că ar fi mult mai potrivit cadrul natural din parc, dar Primăria este de neclintit.

„Veți vedea că este mult mai bine acolo unde am decis să montăm patinoarul! Este, practic, tot în pădure… În plus, accesul la patinoar se face uşor: în zonă există linie de autobuz, locuri de parcare şi condiţii decente, adică toalete și apă curentă. Lumea va fi mulţumită de condiţiile pe care le vom oferi!”, ne declară Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Zichil ne precizează că patinoarul va fi dat în folosinţă săptămâna viitoare, după intrarea în vacanță a elevilor. Intrarea va costă 5 lei pe oră pentru persoanele care vor veni cu patinele lor şi 10 lei pe oră pentru cei care le vor închiria de la patinoar.

Amintim că în acest sezon în Centru, lângă Teatrul „Alexandru Davila”, nu va mai fi montat patinoar artificial particular. Motivul? Proprietarul nu a mai vrut, probabil nemulțumit de încasările din iarna trecută.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90