Donaris 930 x 122

ansamblu rezidențial

PATRONUL DE LA CATALI SHOES, AFACERE IMOBILIARĂ ÎN PITEȘTI

Patronul de la Catali Shoes, afacere imobiliară în Pitești.

Citiți și: Regulă nescrisă. Proprietarii din noile ansambluri rezidențiale nu au voie să-și închidă balconul?

Un ansamblu rezidențial cu 3 clădiri de locuințe colective ar urma să fie construit pe un teren intravilan de 4.999 de mp de pe aleea Vasile Goldiș, nr. 2, din Pitești.

Terenul și viitoarea investiție sunt ale SC Catali Imobiliare ATM SRL, firmă deținută de Cătălin Alexandru Grosu, patronul fabricii de încălțăminte Catali Shoes.

Citiți și: O INSTITUȚIE PUBLICĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Din totalul ansamblului, două clădiri vor avea parter și 4 etaje, iar o a treia, demisol, parter și 6 etaje. Înălțimea maxim admisă la cornișă este de 24,80 de metri.

“Acces pietonal și auto propus din aleea Vasile Goldiș; se propune o bretea de circulație auto în continuarea celei aflate în execuție, pe parcela situată pe latura de N-V, care va face legătura cu strada Ovid Densușianu; se propune modernizarea aleii Vasile Goldiș în dreptul terenului studiat, prin cedarea la domeniul public a suprafeței necesare pentru lărgirea arterei de circulație V. Goldiș la 6,00 metri carosabil și 1,50 de metri trotuar”, precizează Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și de urbanism a Consiliului Local Pitești.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) necesar investiției va fi supus aprobării în Consiliul Local Pitești. Comisia de urbanism a dat aviz favorabil. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441