930×122 CAPRA 5

ansamblu rezidențial

PATRONUL DE LA CATALI SHOES, AFACERE IMOBILIARĂ ÎN PITEȘTI

Patronul de la Catali Shoes, afacere imobiliară în Pitești.

Citiți și: O nouă clinică medicală în Pitești

Un ansamblu rezidențial cu 3 clădiri de locuințe colective ar urma să fie construit pe un teren intravilan de 4.999 de mp de pe aleea Vasile Goldiș, nr. 2, din Pitești.

Terenul și viitoarea investiție sunt ale SC Catali Imobiliare ATM SRL, firmă deținută de Cătălin Alexandru Grosu, patronul fabricii de încălțăminte Catali Shoes.

Citiți și: ANSAMBLU REZIDENȚIAL ÎN APROPIERE DE PĂDUREA TRIVALE

Din totalul ansamblului, două clădiri vor avea parter și 4 etaje, iar o a treia, demisol, parter și 6 etaje. Înălțimea maxim admisă la cornișă este de 24,80 de metri.

“Acces pietonal și auto propus din aleea Vasile Goldiș; se propune o bretea de circulație auto în continuarea celei aflate în execuție, pe parcela situată pe latura de N-V, care va face legătura cu strada Ovid Densușianu; se propune modernizarea aleii Vasile Goldiș în dreptul terenului studiat, prin cedarea la domeniul public a suprafeței necesare pentru lărgirea arterei de circulație V. Goldiș la 6,00 metri carosabil și 1,50 de metri trotuar”, precizează Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și de urbanism a Consiliului Local Pitești.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) necesar investiției va fi supus aprobării în Consiliul Local Pitești. Comisia de urbanism a dat aviz favorabil. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90