New Profesional Consult 930 x 122

    Pendiuc acuza ca Soares Da Costa a fugit cu un milion de euro din banii pitestenilor

    pendiuc1

    In timp ce pitestenii injura ca isi rup masinile prin oras, pentru ca strazile nu sunt reasfaltate corect dupa finalizarea lucrarilor la schimbarea conductelor- asta daca sunt schimbate- portughezii de la Soares Da Costa isi vad frumusel de treaba prin alte parti ale tarii, chiar daca in Pitesti au ramas in urma cu lucrarile, batandu-si joc si de banii si nervii pitestenilor, dar si de eforturile administratiei locale si ale societatii SC Apa Canal 2000, care a reusit sa obtina cea mai mare finantare europeana din tara pentru un proiect de reabilitare si extindere a retelei de canalizare si alimentare cu apa.

    Portughezii se plang ca au lucrat atat de prost pentru ca…a fost vremea proasta. Pe de alta parte, primarul Pendiuc da vina integral pe Soares Da Costa, firma care în urma licitaţie a fost desemnată să pună proiectul ISPA în aplicare si-i acuza ca şi-au canalizat eforturile şi utilajele către alte proiecte, precum autostrada de la Lugoj. «Portughezii nu mai au timp să se ocupe de lucrare noastră atâta timp cât au câştigat bani din lucrarea de la Lugoj cu acea autostradă. De fapt, milionul nostru de euro pe care l-am depus în contul lor, acei 2% cât a trebuit să investim noi, ca administraţie, în proiectul ISPA, l-au folosit probabil pentru acea centură ocolitoare. Voi încerca să aflu dacă aşa au stat lucrurile, iar dacă se va confirma că s-au folosit de banii piteştenilor pentru altă lucrare se poate ajunge la acţiune penală, pentru că ar fi destul de grav», a declarat primarul Tudor Pendiuc pentru saptamanalul „Ancheta„. In cadrul interviului, primarul Tudor Pendiuc a afirmat ca daca portughezii nu vor lua masuri imediate pentru a finaliza proiectul la termen si in conditiile stipulate de contract, va reactiona dur impotriva lor. «Ştiu destul de bine cum arată străzile din Piteşti, că doar şi eu trăiesc în acest oraş. De vină sunt şefii de şantier care ar trebui să se ocupe de aceste lucrări şi directorii de la asfaltări, care ar trebui să suporte ei consecinţele acestor neglijenţe. Ei trebuie să aibă responsabilitatea acestor lucrări, nu eu. Da, de obicei oamenii spun că de vină este primarul, şi nu cei care execută lucrările respective. O să mai am o întâlnire cu reprezentanţii celor de la Soares Da Costa şi dacă nici de această dată nu se vor ţine de cuvânt, atunci mă voi gândi la măsuri mult mai drastice pe care să le iau împotriva lor», a mai declarat primarul Tudor Pendiuc saptamanalului „Ancheta”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90