EcoMoto 930×122

pendiuc.1

Pendiuc cere bani mai multi pentru Politia Locala

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, vrea bani mai multi pentru Politia Locala. In acest sens, edilul a facut o serie de solicitari la Ministerul Finantelor, mai ales ca are si calitatea de membru al Comisiei Nationale de Avizare a Imprumuturilor, precum si calitatea de presedinte al AMR.

 

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a participat recent la o sedinta importanta de la Ministerul Finantelor, respectiv sedinta Comisiei Nationale de Avizare a Imprumuturilor pentru Administratia Publica. Cu aceasta ocazie, avand si calitatea de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, Tudor Pendiuc a formulat o serie de cereri catre autoritatile centrale pentru a se veni in sprijinul autoritatilor locale.

„Am solicitat, in primul rand, sa se revina la cota de 47% din impozitul pe venitul global pentru autoritatile locale. Cota ne-a fost redusa la 44% iar acest lucru creeaza mari dificultati.

De asemenea, am solicitat sa se deblocheze posturile in administratie, pentru ca avem nevoie de personal, dar nu putem face angajari. Nu in ultimul rand, am cerut sa se suplimenteze cota din TVA pentru finantarea mai buna a Politiei Locale”, ne-a declarat Tudor Pendiuc.

Ramane de vazut cum vor raspunde autoritatile centrale le toate aceste solicitari.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3