930×122 POSADA 5

pendiuc-mic

Pendiuc, din nou fata in fata cu reprezentantii asociatiilor

Ultima intalnire a autoritatilor locale din Pitesti cu cetatenii din acest an are loc in Tudor Vladimirescu. La dezbatere sunt chemati sa participe atat administratorii de bloc, cat si presedinti de asociatii.

 

Primaria Pitesti organizeaza joi, 2 decembrie, ultima intalnire cu reprezentantii asociatiilor de proprietari si locatari din cartierele municipiului resedinta de judet. De aceasta data este randul locuitorilor din zonele Prundu si Tudor Vladimirescu sa ajunga fata in fata cu primarul Tudor Pendiuc si cu directorii serviciilor subordonate municipalitatii.

La sedinta vor fi prezenti si reprezentanti ai Politiei Nationale, ai furnizorilor de gaze si utilitati, precum si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Intalnirea este programata sa inceapa la ora 17,00 la Scoala Nr. 20 din Tudor Vladimirescu. La dezbatere pot participa atat administratori si presedinti de asociatii, cat si simpli cetateni.

Din celelalte intalniri – in Gavana, Trivale, Centru, Craiovei, Razboieni – s-a desprins clar faptul ca cele mai multe probleme sunt legate de lipsa locurilor de parcare, disputele din asociatii si datoriile pentru facturile de utilitati.

{loadposition inside}

 

 

 

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3