New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc

PENDIUC O DĂ PE ȘTIINȚĂ

În perioada 22 – 24 aprilie va avea loc în Piteşti cea de-a 39-a ediţie a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe lângă acţiunile devenite deja tradiţionale, precum parada florilor ori expoziţia dendro-floricolă de la Casa Cărţii, cu gândul la alegerile din vară, primarul Tudor Pendiuc pregăteşte şi un eveniment… ştiinţific. Este vorba despre un simpozion naţional pe teme de horticultură, la care vor participa personalităţi din lumea ştiinţifică de profil din ţară. Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu cele două universităţi (una de stat, una privată) din Piteşti.

În ciuda procesului în care este judecat sub acuzația de fapte de corupție (în dosarul „Publitrans” instrumentat de DNA), Pendiuc își vede pe mai departe în tihnă de mandatul de primar (tihna s-ar putea face, totuși, praf și pulbere dacă primarul va fi din nou suspendat din funcție). Și, cel mai probabil, la vară ca candida pentru încă unul. Al șaptelea consecutiv!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90