930 x122 grota rece

centura

PRIMARUL INCULPAT INSISTĂ PENTRU CENTURĂ

În lipsa unei demisii de onoare și a unui contracandidat puternic (Narcis Sofianu, de la PNL, este o „glumă” de candidat), Tudor Pendiuc își vede în tihnă de activitatea de primar deși este judecat sub acuzația de fapte de corupție.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Reluându-și nestingherit rolul de mare „strateg” al Piteștiului, Pendiuc își dă cu părerea în ceea ce privește construirea celei de-a doua centuri ocolitoare pentru municipiu.

„Am stat uneori şi câte două ore în anumite zone ale oraşului pentru a vedea ce este de făcut cu traficul rutier… Să construim pasaje subterane, supraterane… Consider, însă, că este fundamental să luptăm în continuare pentru cea de-a doua centură ocolitoare a Piteştiului, care ar rezolva multe probleme. Mă bucur că proiectul este inclus în strategia de dezvoltare a municipiului pentru perioada 2015-2016.”, spune Pendiuc, inculpat în dosarul „Publitrans” instrumentat de DNA.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3