New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc.1

Pendiuc pleaca in Irak

 

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a anuntat miercuri ca in perioada 6 – 14 aprilie va participa la o misiune a USAID (Agentia Guvernului SUA pentru Dezvoltare Internationala) care se va desfasura in Irak. Pendiuc va face parte dintr-o delegatie care il va avea pe componenta si pe un cetatean de onoare al municipiului Pitesti.

Este vorba de un program al USAID care promoveaza participarea cetatenilor in luarea deciziilor locale, atat in consilii locale, cat si in consilii municipale si provinciale. Alaturi de alti specialisti din tara si din Statele Unite, printre care si Scott Johnson, un american care este cetatean de onoare al municipiului Pitesti, Pendiuc va sustine in orasul Erbil o serie de comunicari stiintifice legate de dezvoltare economica locala. Pendiuc va vizita cu aceasta ocazie pentru prima oara Irakul, misiunea sa fiind aceea a unui consultant international. In afara de Erbil, Pendiuc va merge si in Bagdad unde va sustine, de asemenea, conferinte pe teme de administratie locala. Pendiuc a declarat ca nu se teme pentru siguranta sa, desi Irakul este si in prezent scena unor confruntari sangeroase intre diverse tabere.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90