EcoMoto 930×122

pendiuc

PENDIUC RENUNȚĂ! CE VA FACE DE MÂINE

Tudor Pendiuc, încă primar al Piteştiului (în funcţie din 1992), a organizat astăzi o conferinţă de presă la Casa Cărţii în care a vorbit despre realizările din mandatele sale şi a anunţat că de mâine se va dedica activităţii de cadru didactic la universitatea particulară „Constantin Brâncoveanu”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

După ce a contestat fără folos rezultatul alegerilor pentru postul de primar al municipiului la Birourile Electorale Local, Judeţean şi Central, Pendiuc a renunţat să mai facă plângeri la Parchet şi la DNA, aşa cum anunţase la un moment dat că va face. Ba chiar s-a întâlnit cu primarul ales Cornel Ionică, pe care l-a asigurat de sprijinul său, dacă va avea nevoie.

Pendiuc le-a mulţumit foştilor colegi din Primărie şi cetăţenilor pentru încrederea acordată până acum şi a declarat că a sosit vremea să se dedice familiei şi că are de gând să scrie mai multe cărţi.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Amintim că mâine primarul ales, Cornel Ionică, va depune jurământul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90