930×122 CAPRA 5

biciclete

Piste pentru bicicliști între Pitești și localitățile vecine

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a anunţat astăzi că unul dintre primele proiecte care vor fi implementate pentru Zona Metropolitană va fi acela de asigurare a unor legături pe bicicletă între municipiu şi localităţile limitrofe. Pentru acest proiect se va încerca atragerea de fonduri europene.

„Va fi un proiect spectaculos, mai ales că va implica mai multe localităţi. Există trasee foarte frumoase, care sunt sigur că vor atrage mulţi biciclişti. Pe de altă parte, proiectul va fi completat şi cu un sistem de iluminat public foarte interesant şi dezvoltat în toate localităţile la acelaşi nivel”, spune primarul.

Edilul adaugă că în perioada care urmează se va insista pentru ca şi proiectul celei de a doua centuri ocolitoare a municipiului, de Vest, să fie realizat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90