930 x122 grota rece

primaria pitesti

PERICOL ÎN RĂZBOIENI

Pericol în Războieni. Asociaţiile de proprietari Burebista A5 şi Ana H5 din cartierul piteștean Războieni solicită Primăriei să monteze de urgență indicatoare de staţionare interzisă pe strada Burebista, în faţa blocului H5.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Piteștenii din zonă avertizează că în caz de incendiu autospecialele de pompieri nu ar avea acces din cauza mașinilor parcate pe trotuar şi în faţa blocului. Indicatoare de acest gen au existat, dar au fost demontate în timpul modernizării cu fonduri europene a zonei.

„Din cauza celor care parchează autoturismele aiurea, se fac ambuteiaje inclusiv pe strada Vasile Pârvan, deoarece pe strada Burebista nu se poate intra sau ieşi în cartier fără a le pune în pericol viața cetăţenilor acestei zone.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Şi viaţa celor mici este în pericol, pentru că aceştia se joacă în parcul din vecinatate şi ies în fugă dintre maşinile parcate, în faţa altor autoturisme, ai căror șoferi intră repede ca să nu fie nevoiţi să dea înapoi în intersecţie.”, reclamă cetățenii. (Foto: descriptiv – cartierul Războieni) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90