Comdata 930 x 122

primaria pitesti

PERICOL ÎN RĂZBOIENI

Pericol în Războieni. Asociaţiile de proprietari Burebista A5 şi Ana H5 din cartierul piteștean Războieni solicită Primăriei să monteze de urgență indicatoare de staţionare interzisă pe strada Burebista, în faţa blocului H5.

Citiți și: BANI PENTRU ŞCOALA „ION PILLAT”

Piteștenii din zonă avertizează că în caz de incendiu autospecialele de pompieri nu ar avea acces din cauza mașinilor parcate pe trotuar şi în faţa blocului. Indicatoare de acest gen au existat, dar au fost demontate în timpul modernizării cu fonduri europene a zonei.

„Din cauza celor care parchează autoturismele aiurea, se fac ambuteiaje inclusiv pe strada Vasile Pârvan, deoarece pe strada Burebista nu se poate intra sau ieşi în cartier fără a le pune în pericol viața cetăţenilor acestei zone.

Citiți și: MERGI ÎN ŞTRAND? CE SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ TE AȘTEAPTĂ

Şi viaţa celor mici este în pericol, pentru că aceştia se joacă în parcul din vecinatate şi ies în fugă dintre maşinile parcate, în faţa altor autoturisme, ai căror șoferi intră repede ca să nu fie nevoiţi să dea înapoi în intersecţie.”, reclamă cetățenii. (Foto: descriptiv – cartierul Războieni) 

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066