930 x122 grota rece

arbori

PERICOL ÎN TRIVALE

Pericol în Trivale. Pe adresa Primăriei Piteşti au fost formulate numeroase solicitări pentru toaletarea sau chiar tăierea din rădăcină a unor arbori de pe domeniul public, arbori care reprezintă un adevărat pericol pentru oameni, mașini şi locuinţe.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

De exemplu, piteștenii din blocul 41 de la Complexul I din cartierul Trivale reclamă că o salcie argintie bătrână stă aplecată deasupra unei alei şi că oricând ea se poate prăbuşi peste maşinile parcate pe bulevardul Libertăţii.

De asemenea, Primăriei i se semnalează că la același bloc, în dreptul scării B, o tuia care ajunge până le etajul II este uscată pe jumătate.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

O comisie specială a Primăriei va stabili măsurile care trebuie luate. Municipalitatea reamintește că „intervenţiile asupra pomilor se efectuează în perioada de repaus vegetativ al acestora (noiembrie – martie)”, dar precizează că în cazul unor urgenţe intervențiile pot fi operate și în afara perioadei respective. (Foto: descriptiv – cartierul Trivale)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3