New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul libertății

PERICOL ÎN TRIVALE: „ÎMI SARE INIMA DIN PIEPT!”

O piteșteancă din Trivale cere Primăriei Pitești montarea unui semafor la trecerea de pietoni de pe bulevardul Libertății de la intrarea în cartier dinspre Centru, din dreptul Complexului I.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ea trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care sunt expuși pietonii din cauza șoferilor imprudenți și iresponsabili.

„Locuiesc în unul dintre blocurile turn de la intrarea în cartierul Trivale, la etajul 2, spre stradă. Vă mărturisesc că nu se poate sta în casă fără să îți sară inima din piept de câteva ori pe zi din cauza frânelor care se aud la trecerea de pietoni!

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Nimeni nu sesizează numărul mare de accidente care au loc la această trecere? Nimeni nu crede că este necesar un semafor, în condițiile în care în zonă există stație de autobuz, complex comercial, piață și, în primul rând, școală (n.r. – Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”)?

Care este procedura pentru instalarea unui semafor în această zonă?”, reclamă piteșteanca pe adresa municipalității. (Foto: descriptiv – bulevardul Libertății) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3