NOR CURIER 930X122

Pitesti

PERICOL LA ȘCOALĂ

Pericol la școală. Potrivit programului de investiţii pentru anul 2017 al Primăriei Piteşti, în această lună ar trebui să fie gata o investiţie importantă la Şcoala Gimnazială „Tudor Muşatescu”, de lângă Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”. O investiție menită să elimine un pericol.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba de un zid de sprijin, care să asigure, pe de-o parte, împrejmuirea şcolii şi, pe de alta, stoparea unei alunecări de teren care ameninţa incinta unităţii de învăţământ. Valoarea investiţiei este de 60.000 de lei.

Amintim că Şcoala Gimnazială „Tudor Muşatescu” ar fi trebuit să fuzioneze (prin absorbţie) cu Colegiul „Alexandru Odobescu”. În urma protestelor profesorilor şi ale elevilor de la cele două unităţi de învăţământ, Consiliul Local Piteşti a bătut în retragere şi a anulat proiectul de fuziune.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3