NOR CURIER 930X122

apartamentul

PIAȚA GĂVANA ÎNGHITE UN MUNTE DE BANI

Piața Găvana înghite un munte de bani. Modernizarea pieței agroalimentare din Găvana nu doar că a întârziat, dar înghite și bani mai mulți față de devizul inițial.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În următoarea sa ședință în plen, la propunerea Primăriei, Consiliul Local Pitești va vota suplimentarea investiției cu 440.906,76 de lei, inclusiv TVA, bani de la bugetul local.

“În timpul execuției lucrărilor la acest obiectiv, la decopertări, s-au constatat fisuri la stâlpii de susținere și, în urma expertizei efectuate, a rezultat că este necesară consolidarea acestora și realizarea unei noi proceduri de atribuire pentru Consolidare stâlpi de susținere piața Găvana”, se arată în raportul cu privire la aprobarea documentației tehnico-economice a noii investiții.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Documentația a fost făcută de SC Kreate-Studio de Arhitectură Dumitrescu & Co SRL din Pitești.

Amintim că la piața Găvana proiectul este realizat de SC Apartamentul SA, cu subcontractant Lumida SRL, cu o valoare inițială a contractului de 4.594.143 de lei. Potrivit promisiunilor primarului Cornel Ionică, reabilitarea pieței ar fi trebuit să fie gata în august 2018. (Foto: Arhivă) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90