930 x122 grota rece

thumb_612_x_0_0-290510-piatra_cubica_aviatorilor

Piatra cubică, soluția pentru gropile din Pitești

Conducerea municiplaității se pare că a găsit o soluție, provizorie însă, pentru ca gropile din carosabil să nu-i mai ducă la disperare pe șoferi. Potrivit primarului Tudor Pendiuc, acestea vor fi umplute cu piatră cubică până ce vremea va permite reluarea lucrărilor de asfaltare. 

Cum în această perioadă asfaltarea ar fi lipsită de logică, primăria ia în calcul alternativele. Anunțul făcut ieri de Pendiuc este în premieră în Pitești, deoarece, pînă acum municipalitatea nu a mai venit cu o astfel de variantă sau dacă a făcut-o nu a amintit-o în fața presei. Edilul, poate, nici o anunța dacă un articol din presa locală nu-l deranja atât de mult.

Costurile acestor lucrări de amenajare a șoselelor piteștenilor ar putea fi destul de ridicate, Tudor Pendiuc neoferind încă detalii despre modalitatea de achiziționare și de transportare a acesteia. Bugetul ADP va fi însă modificat, în mod cert în ceea ce privește banii care urmau a fi prevăzuți pentru lucrările de asfaltare. Fondurile de care dispune Administrația Domeniului Public în acest an ating valoarea de 30 milioane lei, din care cel puțin opt milioane sunt prevăzute pentru reabilitarea străzilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3