930×122 CAPRA 5

dr. irimia

PIETONII, ÎN PERICOL!

Mai mulţi piteșteni cer amenajarea unei treceri de pietoni în zona centrului medical particular Dr. Irimia, spre Clinica Victoria. Motivul? Pietonii sunt nevoiţi acum să facă un slalom periculos printre maşini pentru a traversa două artere rutiere (bulevardul Republicii şi strada Victoriei, cu continuare în strada Negru Vodă).

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Cea mai apropiată trecere de pietoni se află după intersecţia cu strada Eremia Grigorescu, deci după sensul giratoriu din Negru Vodă (mai exact, după statuia Ţăranului Român de la havuzul de apă).

Solicitări pentru amenajarea unei treceri de pietoni am primit şi de la pacienţi ai celor două clinici, dar şi de la clienţi ai magazinelor din zonă şi ai centrului de relaţii cu publicul de la compania de gaze GDF Suez.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3