930 x122 grota rece

biciclete

PISTE NOI PENTRU BICICLIȘTI

Piste noi pentru bicicliști. Mai mulţi piteșteni solicită administraţiei locale să amenajeze noi piste pentru bicicliști. În acest sens, Primăria informează că are un plan concret.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Suntem în lucru cu pista pentru bicicliști în zona Trivale, spre Grădina Zoologică, cu termen de finalizare luna iunie. De asemenea, vor fi piste pentru bicicliști şi în parcul Făget, parc aflat în perioada de amenajare.

Ne aflăm în perioada de proiectare cu pistele pentru biciclete şi trotuar pe strada Nicolae Dobrin și am reabilitat pistele pe strada Basarabia. Vom continua cu amenajarea de piste pentru biciclete pe zona de promenadă a râului Argeş – parcul Ştrand, precum şi în alte zone.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Oraşul este terasat pe mai multe nivele, cu un parc auto imens, iar variantele amenajării unor astfel de piste sunt reduse. Totuşi, în funcţie de posibilităţile reale, vom depune toate eforturile cu privire la cele sesizate.”, a răspuns Primăria.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90