930×122 CAPRA 5

impozite

EI SUNT PRIMII PITEȘTENI CARE ȘI-AU PLĂTIT IMPOZITELE LOCALE PENTRU 2015

Primăria Piteşti a făcut astăzi publice numele primilor contribuabili care şi-au achitat obligaţiile către bugetul local în acest an.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Primul piteştean care şi-a plătit (prin sistem electronic) dările locale se numeşte Ion Bulacu. Plata a fost înregistrată pe 1 ianuarie, la ora 12:52. Tot pe 1 ianuarie, dar la ora 12:53, a plătit impozitele şi Luiza Bulacu. Pe 2 ianuarie au fost doi plătitori: Constantin Navîrtu şi Sorin Andruţă, iar pe 3 ianuarie, alţi trei: Constantin Gagiu, Florin Miu şi Mihai Costache. Duminică, 4 ianuarie, şi tot în sistem electronic, au scăpat de grija taxelor locale pentru 2015 Florin Matei şi Cătălin Răduinea.

Pe 5 ianuarie au fost deschise şi ghişeele de la centrele de încasare a taxelor şi impozitelor locale, iar Elena Neuschwander este primul cetăţean al Piteştiului care şi-a plătit în acest an cu numerar taxele şi impozitele.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3