Donaris 930 x 122

concerte

PITEȘTENI REVOLTAȚI. CORNEL IONICĂ, FĂCUT PRAF

Piteșteni revoltați. Cornel Ionică, făcut praf. În urma materialului publicat de ePitești despre concertele pe care Primăria le organizează pe bani publici în condițiile în care orașul are alte priorități nerezolvate, mulți cetățeni revoltați au reacționat (articolul îl puteți (re)citi AICI).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Nemulțumiți, printre altele, de felul în care arată orașul, de lipsa investițiilor sau de majorarea taxelor și a impozitelor locale, piteștenii și-au exprimat opiniile pe o rețea de socializare.

Pe pagina de Facebook a ePitești, dar și în grupurile de socializare au apărut numeroase reacții negative la adresa primarului Cornel Ionică. Nu au lipsit nici comentariile ironice. Pentru ca totul să fie cât se poate de obiectiv, vă prezentăm, mai jos, o parte dintre comentariile piteștenilor:

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

-”De aproape 2 ani nicio asfaltare normală, și ei dau concerte.”

-”Este totul perfect în Pitești, acum putem arunca zeci de mii de euro pentru 2 ore de muzică!”

-”Concerte ne trebuie când din Prundu în Bascov trebuie să faci slalom (n.r. printre gropile din asfalt)! Nu poți să stai pe banda ta, pentru că îți rupi mașina.” (click pe imagini pentru mărire):

Majoritatea comentariilor reflectă dezamăgirea și indignarea piteștenilor. Alte reacții, mai jos (click pe imagini pentru mărire):

”Acest oraș este depășit din orice punct de vedere: drumuri, spitale, parcuri, clădiri vechi, stadion…, și el (n.r. primarul Cornel Ionică) vrea să arunce banii pe muzică” sau ”Ajutați copiii care nu au ce mânca sau faceți donații pentru învățământ! (…) Voi aruncați banii pe fereastră. Rușine!” sunt alte reacții ale piteștenilor (click pe imagini pentru mărire):

P.S.: Lista comentariilor rămâne deschisă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90