930×122 CAPRA 5

aurolaci

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „E FOCAR DE INFECŢIE!”

Mai mulţi cetăţeni din zona Gării Piteşti reclamă Primăriei faptul că aproape de Şcoala nr. 8, care aparţine de Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” (fostă nr. 20), s-a dezvoltat un focar de infecţie din pricina aurolacilor care îşi fac veacul aici. Oamenii cer intervenția autorităților.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„În staţia de la Şcoala nr. 8, lângă pasarela de cale ferată, se află un adevărat focar de infecţie din cauza aurolacilor care s-au instalat acolo. Este un miros insuporabil de urină şi excremente, iar oamenii fără adăpost sunt violenţi! Din acest motiv ţi-e şi frică să stai să aştepţi autobuzul în acea staţie! Este incredibil cum în mijlocul Piteştiului există o asemene mizerie şi oameni care se drogează în apropierea unei şcoli generale!”, se plâng cetăţenii.

Cât să mai așteptăm până ce noua-vechea administrație a Piteștiului, în frunte cu primarul Cornel Ionică, să înceapă și munca? Cât? Gata cu festivismul, gata cu șampania! La treabă, domnilor! Piteștiul are probleme, rezolvați-le!

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90