EcoMoto 930×122

Pitesti

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „ÎN LOC DE SPAȚII VERZI, NE DAȚI BETOANE ȘI ASFALT!”

Lucrările de așa-zisă reabilitare urbană afectează năucitor spaţiile verzi din Pitești. Mulți piteșteni sunt revoltați, iar unii dintre ei reclamă indignați situația la Primărie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Doresc să aduc în discuţie problema spaţiilor verzi din Piteşti, spaţii care riscă să devină o amintire în urma diverselor lucrări din ultimii ani, a neglijenţei şi mai ales în urma proiectului de reamenajare urbană.

După cum mulţi ştiu, pentru fiecare locuitor sunt necesari minimum 20 de mp de spaţiu verde. Cum în oraş sunt peste 150.000 de locuitori, ne aflăm cu mult sub acest prag. Mai grav, în loc să fie lăsat așa cum era, spațiul verde este distrus şi înlocuit cu betoane, asfalt şi parcari. Explicaţia că se vor planta alţi arbori este praf în ochi, ştiindu-se că un arbore are nevoie de foarte mulţi ani pentru a ajunge la un diamentru cât să facă umbră.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De aceea nu ar trebui să mai mire pe nimeni ce calitate a aerului sau cât praf avem în oraş, dovadă fiind praful de pe străzi şi de pe maşinile lăsate chiar şi câteva ore într-o parcare.”, se arată într-un mesaj transmis Primăriei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3