Donaris 930 x 122

centru

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „NE MĂNÂNCĂ ŞOBOLANII!”

„O să ne mănânce şcobolanii!”, trag un semnal de alarmă cetăţenii care au transmis un mesaj în acest sens Primăriei Piteşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Unele zone din municipiu arată foarte rău din cauza proprietarilor de terenuri şi de construcţii neîngrijite. Chiar şi pe strada Victoriei din Centru există astfel de probleme.

„Strada Victoriei, de la Teatru spre Poliţie, este o ruină! La intersecţia cu strada General Cristescu, terenul viran este năpădit de bălării! O să ne mănânce şobolanii în centrul oraşului!”, se arată într-un mesaj transmis autorităţilor locale. Potrivit legii, Primăria îi poate amenda pe proprietarii care nu îşi îngrădesc şi care nu îşi îngrijesc terenurile pe care le deţin. Nu avem, însă, cunoștință ca până acum instituția condusă de Cornel Ionică să fi amendat pe cineva. Cea mai importantă parte din vină, așadar, o are Primăria Pitești.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    am vazut azi in lunca un cuib de sobolani. este langa o banca de langa rau. am stat o jumatate de ora sa ii fotografiez, dar nu au mai iesit din vizuina

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3