930×122 CAPRA 5

caini

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „RIȘTI SĂ PLECI BĂTUT!”

Piteșteni revoltați: „Riști să pleci bătut!”. Potrivit legii, dar şi conform unui regulament aprobat de Consiliul Local Piteşti, stăpânii de câini sunt obligaţi să aibă asupra lor pungi şi lopăţică pentru a strânge excrementele în urma patrupedelor atunci când se află pe domeniul public.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Din păcate, majoritatea posesorilor de animale de companie din Pitești nu respectă legea și regulamentul local, deşi amenzile pot ajunge până la 500 de lei. Nici Poliția Locală nu amendează! Tocmai din acest motiv pe adresa Primăriei au început să curgă reclamații de la cetăţeni revoltaţi.

„Luaţi măsuri cu privire la proprietarii de câini care îi scot la plimbare pe trotuare, spaţii verzi şi zone pietonale! E plin de excremente peste tot! Cu niște amenzi i-ați disciplina puțin şi ați strânge şi bani la buget. Dacă îndrăzneşti să le atragi atenţia că sunt obligaţi prin lege să strângă după câinele lor, rişti să pleci bătut!”, reclamă un piteștean.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Primăria Pitești a lansat la un moment dat şi ideea de a amenaja mini-parcuri special pentru animalele de companie, dar intenţia încă nu s-a materializat. Astfel de parcuri există, de exemplu, în Bucureşti. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3