New Profesional Consult 930 x 122

caini

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „RIȘTI SĂ PLECI BĂTUT!”

Piteșteni revoltați: „Riști să pleci bătut!”. Potrivit legii, dar şi conform unui regulament aprobat de Consiliul Local Piteşti, stăpânii de câini sunt obligaţi să aibă asupra lor pungi şi lopăţică pentru a strânge excrementele în urma patrupedelor atunci când se află pe domeniul public.

Citiți și: ALȚI BANI, ALTĂ DISTRACȚIE! SCHIMBARE ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Din păcate, majoritatea posesorilor de animale de companie din Pitești nu respectă legea și regulamentul local, deşi amenzile pot ajunge până la 500 de lei. Nici Poliția Locală nu amendează! Tocmai din acest motiv pe adresa Primăriei au început să curgă reclamații de la cetăţeni revoltaţi.

„Luaţi măsuri cu privire la proprietarii de câini care îi scot la plimbare pe trotuare, spaţii verzi şi zone pietonale! E plin de excremente peste tot! Cu niște amenzi i-ați disciplina puțin şi ați strânge şi bani la buget. Dacă îndrăzneşti să le atragi atenţia că sunt obligaţi prin lege să strângă după câinele lor, rişti să pleci bătut!”, reclamă un piteștean.

Citiți și: CATASTROFĂ! APEL PENTRU PITEŞTI

Primăria Pitești a lansat la un moment dat şi ideea de a amenaja mini-parcuri special pentru animalele de companie, dar intenţia încă nu s-a materializat. Astfel de parcuri există, de exemplu, în Bucureşti. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066