EcoMoto 930×122

craiovei

PITEȘTENI SCANDALIZAȚI ÎN CRAIOVEI: ”O SĂ DISPARĂ!”

Piteștenii care domiciliază pe strada Constructorilor din cartierul Craiovei sunt nemulțumiți, reclamând că locul de joacă de lângă izvorul public din zonă ”a ajuns într-o stare jalnică.”

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Într-o petiție către Primăria Pitești, reclamanții atrag atenția că locul de joacă nu este reabilitat și nici împrejmuit și cer municipalității să ia măsuri.

Mai mult decât atât, petiționarii avertizează că ”în curând, locul de joacă o să dispară sub roțile mașinilor locatarilor din blocul nou construit în imediata vecinătate, pentru că șoferii parchează acolo fără rețineri!”.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

”Vă rugăm să luați măsurile care se impun pentru ca cei care folosesc acel loc de joacă să fie în deplină siguranță.”, solicită reclamanții. (Foto: descriptiv – cartierul Craiovei)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3