Nisan 930 x 122

brd

PITEȘTENI SCANDALIZAȚI: „SUNTEM SUFOCAȚI!”

Piteșteni scandalizați: „Suntem sufocați!”. Piteştenii care locuiesc în blocurile de la intersecția străzilor Teilor şi Exerciţiu reclamă Primăriei că sunt „sufocaţi” de maşinile care ajung la sediile de firme sau de instituții publice din zonă.

Citiți și: (VIDEO) PRIVIȚI CE FAC ACEȘTI ȘOFERI! HAOS PE STRĂZILE DIN PITEȘTI

Oamenii sunt nemulțumiți că aici, de-a lungul timpului, a fost aprobată construirea a numeroase spații fără amenajarea unui număr suficient de locuri de parcare. Este o realitate care îi afectează pe piteștenii care domiciliază în zona respectivă.

„Suntem efectiv sufocaţi de maşinile vizitatorilor de la ALFRID, SDM Office, BRD, Praxis, Birou de Cadastru, de la cabinetele stomatologice, Şcoala de limba engleză, Liceul nr. 1, etc., etc., etc.!

Citiți și: (VIDEO) MARE SURPRIZĂ LA BOWLING

Singura soluţie este achiziţionarea terenului privat de lângă blocul PS8, retrocedat către nişte moştenitori. Are o suprafaţă generoasă şi poate să găzduiasacă lejer o parcare supraterană măcar cu două etaje, parcare pe care să le-o închiriaţi exclusiv locuitorilor din zonă.”, se arată într-o petiţie formulată pe adresa Primăriei Piteşti. (Foto: descriptiv) 

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066