930×122 CAPRA 5

brd

PITEȘTENI SCANDALIZAȚI: „SUNTEM SUFOCAȚI!”

Piteșteni scandalizați: „Suntem sufocați!”. Piteştenii care locuiesc în blocurile de la intersecția străzilor Teilor şi Exerciţiu reclamă Primăriei că sunt „sufocaţi” de maşinile care ajung la sediile de firme sau de instituții publice din zonă.

Citiți și: Adio curent gratis pentru mașini de la primării!

Oamenii sunt nemulțumiți că aici, de-a lungul timpului, a fost aprobată construirea a numeroase spații fără amenajarea unui număr suficient de locuri de parcare. Este o realitate care îi afectează pe piteștenii care domiciliază în zona respectivă.

„Suntem efectiv sufocaţi de maşinile vizitatorilor de la ALFRID, SDM Office, BRD, Praxis, Birou de Cadastru, de la cabinetele stomatologice, Şcoala de limba engleză, Liceul nr. 1, etc., etc., etc.!

Citiți și: Oficial! Încălzirea, mai scumpă în Pitești!

Singura soluţie este achiziţionarea terenului privat de lângă blocul PS8, retrocedat către nişte moştenitori. Are o suprafaţă generoasă şi poate să găzduiasacă lejer o parcare supraterană măcar cu două etaje, parcare pe care să le-o închiriaţi exclusiv locuitorilor din zonă.”, se arată într-o petiţie formulată pe adresa Primăriei Piteşti. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3