930×122 CAPRA 5

caini

PITEȘTENI SPERIAȚI! ALO, PRIMĂRIA?

Tot mai mulți cetățeni reclamă că în Pitești au reapărut câinii vagabonzi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Mai grav, Primăria este sesizată cu privire la formarea unor haite. Piteștenilor le este iar teamă că vor fi mușcați de maidanezi. Teama este mai ales în privința copiilor mici și a bătrânilor.

„Puteţi trimite ecarisajul prin cartiere, în speţă în Trivale şi Găvana, ca să îi adune din nou? În zona Trivale la blocurile 6-9 am văzut haite! Dacă nu îi strângeți, iarăşi se vor umple străzile! De ce Poliţia Locală care patrulează prin cartiere nu vă semnalează zonele cu câini ca să îi puteți aduna?”, este întrebată conducerea Primăriei de către piteștenii din cartierul Trivale. Primarul Tudor Pendiuc și viceprimarul Cornel Ionică sunt probabil mult prea ocupați cu problemele electorale pentru a mai rezolva și adevăratele probleme ale comunității. (Foto Arhivă: cugetliber.ro)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3