NOR CURIER 930X122

canal

PITEŞTENI TERORIZAŢI DE CANALE

Piteşteni terorizaţi de canale. Mai mulţi piteşteni reclamă că pe străzile din municipiu capacele de canal ale diverselor firme de utilităţi le fac zile fripte.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe de-o parte, şoferii se plâng că aceste canale nu sunt aduse la nivelul carosabilului, lucru care afectează „integritatea fizică” a autoturismelor. Pe de alta, sunt piteșteni care reclamă zgomotul produs de capacele de canal lovite de roţile maşinilor mari.

De exemplu, oamenii afirmă că pe strada Găvenii autobuzele care fac curse regulate pentru transportul muncitorilor pe platforma industrială din zonă produc un zgomot infernal ori de câte ori lovesc capacele de canal.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Autorităţile locale promit că problema se va rezolva în acest an. Recent, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care obligă firmele ca pe cheltuiala lor să aducă gurile de canal la nivelul străzii. Potrivit hotărârii, cine nu se conformează va fi amendat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3