Donaris 930 x 122

curatenie

Pitesteni, vi se pregateste ceva!

Deși au reînceput ninsorile, autoritățile locale se gîndesc deja la curățenia de primăvară. În acest sens, se pregătește o acțiune amplă care va avea loc în luna mai și la care vor participa ambele societăți de salubritate și spații verzi din Pitești.

Coordonatorul evenimentului este directorul S.C. Salubritate 2000 S.A., Romi Becheanu, acesta asumîndu-și colaborarea cu S.C. Salpitflor Green S.A. pentru proiectul respectiv, ambele societăți avînd acționar majoritar Consiliul Local Pitești. Potrivit acestuia, ideea proiectului este de a conștientiza populația că trebuie să mențină mediul înconjurător curat și îngrijit și de a o implica în activitățile de amenajare și întreținere a locurilor din vecinătatea domiciului. „Fie că stau la loc sau la casă, oamenii pot învăța că trebuie să contribuie la păstrarea cît mai civilizată a împrejurimilor”, a subliniat Becheanu.

Un apel către populație din acest punct de vedere a făcut și edilul Piteștiului, Tudor Pendiuc, spunînd că printr-un comportament mai atent pe care cetățenii ar trebui să-l aibă cînd merg pe stradă, la bugetul local s-ar face unele economii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90