Donaris 930 x 122

consiliul local

PITEȘTENII CÂȘTIGĂ „RĂZBOIUL RUFELOR” CU PRIMĂRIA ȘI POLIȚIA LOCALĂ

Piteștenii câștigă „războiul rufelor” cu Primăria și Poliția Locală. Sunt piteșteni care ignoră Hotărârea de Consiliu Local referitoare la uscarea rufelor. Fie că nu au auzit de ea, fie că nu le pasă, și acum își usucă rufele în locuri interzise.

Citiți și: Dezbatere pentru un nou spital în Pitești. Medic: „Nu este fezabil la numărul de locuitori şi infrastructura din teritoriu”

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local la care facem referire, valabilă din luna iunie a anului 2017, este interzisă „montarea de suporţi din orice material pentru uscarea rufelor sau alte asemenea în afara logiilor (n.r. – a balcoanelor) sau pe pereţii exteriori ai unităţilor locative situate în blocuri de locuinţe”.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Cu alte cuvinte, din motive estetice și de minimă civilizație, uscarea rufelor este permisă doar în incinta balcoanelor, nu și pe pereții exteriori ai locuințelor din blocuri.

Persoanele fizice care încalcă această regulă riscă să fie amendate cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei.

Polițiștii locali sunt cei care, conform Hotărârii de Consiliu Local, ar trebui să constate dacă aceste reguli sunt respectate și cei care amendează acolo unde regulile sunt încălcate.

Asta teoretic. În practică, după cum puteți vedea și în fotografii, în Pitești rufele sunt uscate în continuare la vedere, fără ca Poliția Locală să amendeze (probabil că polițiștii locali așteaptă sesizări din partea vecinilor pentru a trece la acțiune).

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441